< center>

Ett enkelt tips att använda mer grönsaker i din matlagning.

 
 
Det är inte bara frukten som kan stå framme och dekorera med färg och form. Även grönsakerna kan faktiskt ligga framme utan att bli dåliga. Jag har faktiskt upplevt att fukt och möggel håller sig borta mycket bättre om grönsakena får vara framme i rumstemperatur.
 
Har du grönsakerna framme så slipper du ta fram och lägga tillbaka påsar och bitar i kylskåpet, och det blir en väldigt vacker och läcker dekoration på köksbänken. Tomater ska defenitivt inte förvaras i kylskåpet då de förlorar massor av smak! Så var inte orolig för att maten ska blli dålig för magen tycker mycket bättre om mat som inte är kylskåpskallt då det försvårar nedbrytningen. Inte för alla! Men för många. 
 
 
'
 
 
 
 
 
Jag längtar verkligen till dagen då jag och maken bor i ett nyare hus som förhoppningsvis är modernare än det vi hyr idag, och med ett rejält kök med massor av arbetsyta för mängder av mat och bak! Jag har pyttelite arbetsyta i mitt nuvarande kök, och bilderna blir inte så fina ser jag med det gamla kaklet och den tråkiga plåten. Men dreams can come true som det heter. :-)
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

muskelmorsan.blogg.se

Tvåbarnsmamma som närmar sig 40 som älskar träning och kost. Följer inga dieter då samtliga har sina brister. Om jag får välja så äter jag helst vegetariskt. Delar med mig av träningstips och goda recept. Instagram: muskelmorsan1

RSS 2.0