< center>

Utmanar mig själv vid 35 års ålder!

Jag gillar att testa nya saker och kan vara väldigt spontan. Det ger livet lite krydda och det är väldigt spännande att bryta gamla mönster och lära sig något nytt, vare sig det är positivt eller negativt. Just nu testar jag något som jag faktiskt inte vet om det kommer vara bra eller dåligt för mig, men vid 35 års ålder så har jag skaffat mig ett kostprogram av en kvinna som är grym inom fitness (Sylvia Krüger). Jag har tränat sedan jag var 12 år gammal, och trots att jag tillhört Nordisk elit inom friidrott och varit starkare än vad jag en själv kan fatta nu så här efteråt, så har jag aldrig varit riktigt deffad. Min mage har alltid varit ett problemområde, och det vill jag ändra på! Mina armar och ben har aldrig varit något problem, men just mittenpartiet vill gärna hålla sig bulligt. 
 
Nu får jag ju inte glömma bort att jag fått två barn och magen har ärr som aldrig kommer försvinna, men nu vill jag verkligen göra ett rejält försök att bli så pass tonad som jag kan utan att bli sjuk eller skadad. För första gången i mitt liv så väger jag min mat och äter enligt ett schema med ett visst antal måltider per dag och särskilda kosttillskott. Det är ytterligare ett område jag varit starkt emot, nämligen att proppa i sig massa protein och pulver, men nu vill jag kasta mig in i den världen och från grund och botten forma en åsikt om det. Som tur är så är det inte ett överdrivet intag utan bara en liten skopa proteinpulver i havregrynsgröt och en dos BCAA vid träning. 
 
Det här ska bli en spännande resa!
 
 

muskelmorsan.blogg.se

Tvåbarnsmamma som närmar sig 40 som älskar träning och kost. Följer inga dieter då samtliga har sina brister. Om jag får välja så äter jag helst vegetariskt. Delar med mig av träningstips och goda recept. Instagram: muskelmorsan1

RSS 2.0