< center>

Långvarig sjukdom

Det har varit sämre med inlägg här på bloggen och det beror dels på att jag har börjat jobba dagtid samtidigt som gymmet ska skötas, så dagarna har bara flugit förbi och jag har knappt suttit vid datorn över huvud taget. Sen så har jag dragits med envisa förkylningar som stört min träning något så otroligt. Det började i slutet av oktober och sedan dess har jag aldrig riktigt blivit frisk. Det ligger hela tiden något och stör i halsen och  uppe i näshålan, och jag är nu inne på förkylning nummer fyra! Jag var till vårdcentralen i måndags, men det blev den gamla vanliga visan; du har virus, inget vi kan göra något åt. 
Grejen är den att i går kväll kände jag hur först fick huvudvärk och sedan ont i käkarna och pannan. Tydliga tecken på bihåleinflammation. Jag har aldrig haft det förut, men efter att jag läst runt lite på 1177 så blev jag uppriktigt förbannad för då stämde flera symptom in på kronisk bihåleinflammation, vilket kan vara både farligare och svårare att bli av med. Flera av dessa symptom berättade jag för läkaren, men denne reagerade inte alls och inte ett enda prov togs. Nu får jag väl se hur det här utvecklas, men fortsätter jag att vara sjuk så kommer jag kräva att få pencillin för kronisk bihåleinflammation! På hela december har jag bara kunnat köra fyra träningspass, vilket sätter sig på det mentala välmåendet. 
 
Jag får se hur framtiden för bloggen kommer se ut för om jag fortsätter att jobba dagtid samtidigt som jag och maken driver gym så kommer inte tiden räcka till. Instagramkontot  kommer fortsätta på och du hittar mig på muskelmorsan1. 
 
Jag vill passa på att önska er ett gott nytt år och kom ihåg att om du avger några löften så behöver anledningen vara väldigt djupt rotad, annars kommer du inte hålla dina löften någon längre tid. Lycka till!
 
 

muskelmorsan.blogg.se

Tvåbarnsmamma som närmar sig 40 som älskar träning och kost. Följer inga dieter då samtliga har sina brister. Om jag får välja så äter jag helst vegetariskt. Delar med mig av träningstips och goda recept. Instagram: muskelmorsan1

RSS 2.0