< center>

Testa ris som pajbotten!

 
 
Den här läckra pajen har faktiskt ris som botten och inte en gnutta mjöl någonstans. Det är råris som först kokats och sedan blandats med två ägg och curry, salt och svartpeppar som sedan trycks ut i en form. Förgrädda botten i 15 min på 200 grader och fyll den sedan med skivade tomater och svarta oliver. Blanda tre ägg med två dl mjölk (jag körde havreryck) och salta och peppra. Häll över tomaterna och smula sist över lite fetaost och in i ugnen i 25 minuter. En suverän vegetarisk matpaj som ändå har mycket protein tack vare alla ägg och råriset. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!
2015-11-16 @ 15:26:53
URL: http://domkallarmighannes.com

mumms

Marika
2015-11-17 @ 17:17:10
URL: http://marikkaa.blogg.se

Svar: Jag har pennor från märket "Sense" och de tycker jag funkar. Det är väl dock inga proffspennor direkt :)

Emma Rådman
2015-11-21 @ 15:38:41
URL: http://emmaslivsstil.blogg.se/

Måste testa!! 😊👍




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

muskelmorsan.blogg.se

Tvåbarnsmamma som närmar sig 40 som älskar träning och kost. Följer inga dieter då samtliga har sina brister. Om jag får välja så äter jag helst vegetariskt. Delar med mig av träningstips och goda recept. Instagram: muskelmorsan1

RSS 2.0